Trainer Margreet Ebens

Vaak was ik moe, en daarom ben ik gaan sporten om een betere conditie te krijgen. Dat was mijn plan om fitter te worden. Als jonge, werkende moeder had ik het druk met mijn gezin en baan. Daarnaast wil je ook nog energie overhouden voor fun-tijd! Daar schoot er soms bij in en werd vaak geplaagd door hoofdpijn. Met mijn plan om te gaan hardlopen, ging het niet altijd even soepel. Soms lag ik na een training voor Pampus op de bank. Dat kan toch niet de bedoeling zijn. Dit kwam ter sprake bij een Herbalifeconsulent. En zo is het balletje gaan rollen.

Ik gaf Herbalife een kans en wilde zien wat de voeding met me ging doen. De coaching die ik kreeg van de Herbalife consulent, maakte mij bewust van voeding. Ik vond dit erg interessant, en ben me er zodoende steeds meer in gaan verdiepen. De hardlooptrainingen begonnen zijn vruchten af te werpen. Tegelijkertijd was ik ook veel meer water gaan drinken en nam verantwoorde tussendoortjes. Door het nemen van deze stappen, kwam mijn lichaam in balans, kreeg ik meer energie, minder hoofdpijn en lol in het hardlopen. Van de 4 mijl, werd het een 10km loopje, daarna de Dam tot Dam van 15km en zelfs een halve marathon heb ik inmiddels gelopen. Zo bouwde ik het op van de 4 mijl tot een halve marathon. Met Herbalife hebben we voor Stichting het Vergeten Kind hardgelopen. In 4 dagen heb ik totaal 104,8 km hardgelopen.

In die 4 dagen heb ik geleerd dat, als je echt een doel stelt voor jezelf, je meer kunt dan je denkt. Graag help ik je je doelen te realiseren. Samen gaan we je grens verleggen en zul je zien, dat ook jij meer kunt dan je denkt!